Swat türkçesi ne demek?

Özel Silahlar ve Taktikler Birimi (İngilizce: Special Weapons And Tactics) kısaca SWAT, Amerikan eyaletlerinde teşkilatlanan seçkin bir polis taktik birimidir. Düzenli bir eğitim ile yüksek riskli operasyonları gerçekleştirmek için eğitilmiştir.

Swat

SWAT timi ne demek?

SWAT NEDİR? Başta ABD olmak üzere bir çok ülkedeki polis teşkilatları tarafından özel operasyonlarda kullanılan SWAT (Special Weapons And Tactiks) timleri çok ağır fiziksel testlerden geçiriliyor ve iyi silah kullanması gerekiyor.

Swat ingilizce ne demek?

s.w.a.t. (special weapons and tactics) i.

SWAY nedir?

Sway, Microsoft Office'in etkileşimli raporlar, kişisel öyküler, sunular ve daha birçok şey oluşturmayı ve paylaşmayı kolaylaştıran yeni uygulamasıdır. Kendi metin ve resimlerinizi ekleyerek işe başlayın, başka kaynaklardan uygun içerik arayın ve bunları içeri aktarın, sonra da Sway'in kalan işi yapmasını izleyin.

Soldier hangi dil?

soldier teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı

Bütün askerler cesurdu. – All the soldiers were brave.

Sakşın ingilizce ne demek?

Meanings of "saksı" in English Turkish Dictionary : 19 result(s) vase n. flowerpot n. chump n.

Swat kim kurdu?

Dünyaca ünlü Swat şirketinin kurucusu Don Weezy, Almanya, Amerika, İtalya ve Katar'dan sonra Türkiye'nin de ilk ve tek Global Music stüdyosunu ve plak şirketini Swat Records'u İstanbul'da kurdu.

Swat nerede?

Svat (Peştuca ve Urduca: سوات‎; İngilizce: Swat) veya Svat Vadisi, Pakistan'ın Hayber-Pahtunhva eyaletinde bulunan bir ilçe ve vadidir.

Ingilizce SCO ne demek?

Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) (İngilizce: Shanghai Cooperation Organisation, SCO) veya bilinen adlarıyla Şanghay Beşlisi ve Şanghay Paktı, Çin, Rusya, Kazakistan, Kırgızistan ve Tacikistan'ın 1996 yılında oluşturdukları uluslararası bir örgüt. 2001 yılında Özbekistan'ın katılımıyla üye sayısını altıya çıkarttı.

SWAY hangi ülke?

SwayÇita 2000w Çift Amortisörlü 10 Inc Off-road Lastikli Katlanabilir Elektrikli Scooter Alman Markası

SWAY Scooter hangi ülke?

Sway Lithium, Alman e-scooter üreticisi Govecs ile ortaklaşa ABD, Kaliforniya'da bulunan elektrikli elektrikli start-up Sway Motorsports'tan bir elektrikli scooter. Govecs, dünyanın en büyük elektrikli scooter üreticilerinden biridir ve scooter'ı yüksek kaliteli bir OEM ürünü olarak üretmektedir.

Salute türkçesi ne demek?

salute {fiil}

selamlamak {fi.}

Brave hangi dil?

brave teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı

Tom cesur ve yiğittir. – Tom is brave and courageous.

Soldier ne anlama gelir?

askerler {çoğ.}

Seksek ingilizce anlamı nedir?

"seksek" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç hopscotch i.

Saygili ne demek ingilizce?

saygılı {sıfat}

considerate {sıf.} reverent {sıf.}

Suluğun ingilizcesi ne demek?

leech f. leech f. leeched s. like a limpet s.

SWAT türkçesi ne demek?

Özel Silahlar ve Taktikler Birimi (İngilizce: Special Weapons And Tactics) kısaca SWAT, Amerikan eyaletlerinde teşkilatlanan seçkin bir polis taktik birimidir. Düzenli bir eğitim ile yüksek riskli operasyonları gerçekleştirmek için eğitilmiştir.

SWAT ingilizce ne demek?

s.w.a.t. (special weapons and tactics) i.

Suçlunun ingilizcesi ne?

suçlu {sıfat}

criminal {sıf.} guilty {sıf.}

Zibidi ingilizcesi nedir?

"zibidi" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 7 sonuç eccentric s. oddly dressed s. crazy s.

FCO ne demek?

FCO ( Full Corporate Offer – Fiyat Teklifi ) : LOI veya ICPO 'da belirtilen bilgilere ve koşullara göre hazırlanan, alıcıya fiyatın bildirildiği belgedir.Satıcı tarafından alıcının ismine düzenlenir ve satıcı tarafından imzalanır.

S co ne demek?

Kemilüminesans sinyalin büyüklüğü sinyal/cut-off (S/CO) olarak tanımlanır.

Cancer Sign hangi burç?

Scorpius ya da Akrep takımyıldızı (sembolü: ), modern 88 takımyıldızdan biridir. Zodyak kuşağında yer alır ve batısında Terazi, doğusunda Yay takımyıldızları yer alır. Güney gökkürede, Samanyolu merkezine yakın, geniş bir takımyıldızdır.