Aslı Hünel neden anne olamıyor?

Geçen yıl geçirdiği düşük nedeniyle bebeğini kaybeden Aslı Hünel, tüp bebek tedavisi olmak isteyen bir takipçisine destek olacak.

Hünel

Aslı Hünel ne ameliyatı oldu?

Türk Sanat Müziği solistlerinden Aslı Hünel, dün kist ameliyatı oldu. Ancak genç sanatçının ameliyat sonrasında kalp ritmi bozuldu. Sanatçının doktoru, bu olayın milyonda bir görüldüğünü söyledi. Türk Sanat Müziği solistlerinden 36 yaşındaki Aslı Hünel, dün kist ameliyatı için özel bir hastaneye gitti.

Aslı Hünel doğum yaptı mı?

Doğum günü kutlaması öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aslı Hünel, "Yeni yaşımda umarım her şey gönlümce olur ve mutlu kalmaya devam ederim. Eşim Savaş (Yurtsever) sürpriz yaptı ve çok mutlu etti beni.

Mert Aydın Aslı Hünel in neyi oluyor?

Mert Aydın'ın manevi annem dediği Aslı Hünel, müstakbel gelini Merve Boluğur'a kolye hediye etti. Boluğur, o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Aslı Günel kaç yaşında?

Türk sanat müziği sanatçısı olan Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 tarihinde dünyaya geldi.

Saruhan Hünel neden boşandı?

Dizi oyuncusu Saruhan Hünel, “Lenf kanseri ve şeker hastasıyken yanından hiç ayrılmadım. Ancak iyileşince kıskanç biri oldu” dediği eşiyle yolların ayırdı…

Aslı Hünel in eşi Savaş Bey kimdir?

İş adamı olan Savaş Yurtsever 1998'de bir araba markasında satış danışmanı olarak sektöre girdi. 2011 yılından beri bir otomobil firmasında Otomobil Satış Müdürü olarak devam etmektedir. Ayrıca Savaş Yurtsever,Aslıhan Hünel'in abisi Saruhan Ünel'in 18 yıllık arkadaşı olduğu öğrenildi.

Aslı Hünel ne iş yapar?

Aslı Hünel (d. 4 Haziran 1977, İstanbul), Türk sanat müziği sanatçısı ve sunucu.

Aslı Hünel in kocası kim?

Sanatçı bir aileden gelen Aslı Hünel İstanbul doğumlu ve 2018 yılında iş adamı Savaş Yurtseven ile evlendi.

Saruhan Hünel burnu estetik mi?

Saruhan Hünel: Burnumdan 3 kez estetik oldum – YouTube.

Yurtsever kimdir?

Yurtseverlik: Bir bireyin yurduna duyduğu sevgi ve bağlılık.