Xvs nedir?

Venus (XVS), algoritmik bir para piyasası olarak çalışan bir DeFi borç verme platformudur. Venus mekanizması, kullanıcıların aracılar olmadan anında borç almalarını ve borç vermelerini sağlar.

Token
ak

Aca ne demek?

Anterior serebral arter (ACA) ya da ön beyin atardamarı beynin frontal loblarının ve parietal lobunun ön üst orta kısmının ve her iki lobun dış korkelsinin orta hatta yakın bölümlerini besler. ACA Willis poligonunu oluşturan arterlerden biridir ve önde anterior komünikan arter ile her iki ACA bağlantı halindedir.

FET Coin ne demek?

FET, Fetch.ai adındaki merkezsiz makine öğrenimi platformunu çalıştıran bir Ethereum token'ıdır. Bu platform varlık takası, gig ekonomisi işleri ve enerji şebekesi optimizasyonu gibi uygulamalara yöneliktir.

BSV ne demek?

Bitcoin SV (BSV), orijinal Bitcoin (BTC) zincirinin bir çatallanması olan Bitcoin Cash'in (BCH) çatallanması olarak ortaya çıkan bir blok zinciri ağıdır. Bitcoin SV, Satoshi Nakamoto tarafından Bitcoin için belirtilen orijinal vizyonu yeniden canlandırmayı amaçlıyor.

OGN token nedir?

Origin Token (OGN), merkezsiz ve eşler arası pazar yerlerini desteklemeyi amaçlayan Origin platformunun arkasındaki Ethereum token'ıdır. OGN, Origin platformunda staking, yönetişim ve reklam için kullanılabilir.

PERP Coin ne demek?

PERP, Perpetual Protocol'ün yerel protokol kripto para birimidir. ERC-20 standardına sahiptir. Protokolün merkezi olmayan yönetimini kolaylaştırmak ve teşvik etmek için tasarlanmıştır. Bu nedenle PERT token sahipleri, sahip oldukları miktarla orantılı olarak oy hakkına sahip olmaktadır.

Aka kime denir?

Ağa kelimesi Türkçe kökenlidir, Türkçede kullanılan kelime ise "ağabey" anlamına gelen Eski Türkçe akadan gelmektedir. Moğolca aqa veya aka kelimesinin eşdeğeridir. Moğolcada da aka/aga kelimesi, “büyük erkek kardeş” anlamına gelmektedir.

Beyinde aca nedir?

Anterior serebral arter (ACA) ya da ön beyin atardamarı beynin frontal loblarının ve parietal lobunun ön üst orta kısmının ve her iki lobun dış korkelsinin orta hatta yakın bölümlerini besler. ACA Willis poligonunu oluşturan arterlerden biridir ve önde anterior komünikan arter ile her iki ACA bağlantı halindedir.

Sağ aca ne demek?

ACA, İngilizce “anterior cerabral artery”nin kısaltmasıdır. Türkçe'ye ön beyin atardamarı olarak çevrilebilir. Genellikle anterior serebral arter olarak ifade edilir. Sağlı sollu bir çift olarak bulunur.

Thomas hain kimdir?

Fetch.AI Kurucu Ortağı ve Üçüncü Baş Bilim İnsanı Thomas Hain'dir . Cambridge Üniversitesi'nden doktora derecesine sahiptir. Fetch. AI'deki rolüne ek olarak, Sheffield Üniversitesi'nde profesörlük yapmaktadır.

Mainnet ne anlama gelir?

Mainnet, blok zinciri teknolojisinin temel taşlarından biri olan ve birçok kripto para biriminin ve projesinin ana ağıdır. Bu ağ, blok zincirinin gerçek işlemlerini ve aktarımını yönetir.

Bsw ne demek?

Biswap (BSW), Binance Smart Chain (BSC) üzerinde BEP-20 token'leri için merkeziyetsiz bir borsadır. Biswap, herhangi bir BSC borsasının en düşük işlem ücretini komisyonunu %0,1 olarak vadeder. Biswwap, yüksek kaliteli ürün ve hizmetleriyle DeFi'de inovasyona bağlı kalmayı hedefliyor.

BTC Vol ne demek?

Kriptoda hacim nedir? Hacim bir kripto paranın alım satım miktarının, belirli dönem aralığındaki toplamına deniyor. Yatırımcılar hacim verilerini yorumlayarak bir kripto paradaki ilgiyi daha iyi anlayabiliyor. Bu dönem aralığını kendi istediğimiz gibi seçebiliyoruz.

ORDI Coin nedir?

ORDI (ORDI), Ordinals Protokolü kullanılarak Bitcoin ağında yaratılmış ilk token olarak öne çıkmaktadır. Bu kripto para birimi, BTC blokzincirine yenilikçi bir yaklaşım getirerek bu ağın değerine katkıda bulunmaktadır.

OGN kaç TL?

Origin Protocol bugünkü fiyatı ₺5.67 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺581,157,790 TRY.

OMG coin ne demek?

Önceki ismi OmiseGo olan OMG Ağı, Ethereum blok zinciri tabanlı oluşturulmuş, gözetim altında olmayan, 2. katman ölçekleme çözümüdür . OMG Ağı, kullanıcıların ETH ve ERC20 belirteçlerini, direkt Ethereum ağında yapılan işlemden çok daha hızlı ve daha ucuza aktarmalarına izin verecek şekilde tasarlanmıştır.

Perpetual ne demek?

Perpetual terimi, genellikle süresiz anlamına gelir ve çeşitli bağlamlarda kullanılır.

Blz neden yükseliyor?

Bluzelle (BLZ), geçen hafta %125'lik bir fiyat artışıyla kripto para manşetlerine girdi. Zincir üstü veriler, yoğun balina ticareti faaliyetinin önemli ölçüde arttığını ve koordineli yükseliş eylemi şüphelerini ateşlediğini ortaya çıkardığı belirtiliyor.

Polka coin ne demek?

Polkadot bir blockchain platformu ve kripto para birimidir. Polkadot blok zincirinin yerel kripto para birimi DOT tokendir. Polkadot, Gavin Wood, Robert Habermeier ve Peter Czaban liderliğinde 2020 yılında bir İsviçre Vakfı olan Web3 Vakfı tarafından piyasaya sürülmüştür.

AKS demek ne demek?

Aks Nedir? Motorlu taşıtların önemli parçalarından biri olan aks, diğer ismi ile dingil, otomotiv sektöründe diferansiyel sistemin ortaya çıkardığı dönme hareketini tekerleklere ileten çelik millere verilen isimdir. Sistem, motor tarafından sağlanan gücü ve torku tekerleklere iletir.

Maraşta eke ne demek?

Eke, yaşlı, olgun, bilge ve deneyimli kişi için kullanılır.

Eski Türkçede Aka ne demek?

Moğolcada da aka/aga kelimesi, “büyük erkek kardeş” anlamına gelmektedir. Birçok kaynağa göre Eski Türkçede, “büyük erkek kardeş” anlamına gelen “eçi” kelimesini kullanılmaktaydı. Selçuklular devrinde “ağabey” şeklindeki asıl anlamından başka, büyük ve itibarlı yöneticilere; hükümdarların dahi eçi (içi) demekteydiler.

Tıpta CCA ne demek?

İnternal (iç) karotis arterler (ICA): – İnternal (iç) karotis arterler, ortak karotis arterlerin (şah damarları) (CCA) beyni besleyen ana dallarıdır.

Beyinde PCA nedir?

Posterior Serebral Arter (PCA) ya da arka beyin atardamarı insan beyninin arka kısmı olan oksipital lobu ve bazı beyin sapı alanlarını besleyen bir çift arterdir. Baziler arterin terminal kısmının çatallanması ile her iki yana doğru uzanır.

MCA ne demek tıp?

Orta beyin atardamarı ya da diğer adıyla orta serebral arter (MCA) beynin dış yüzeyinde sylvian yarık içerinde seyrederek beynin dış yüzeyinin büyük kısmını besler. Bu arter internal karotid arterden çıkar. Direkt olarak Willis poligonunun yapısına katılmaz.

Beyinde ACA nedir?

Anterior serebral arter (ACA) ya da ön beyin atardamarı beynin frontal loblarının ve parietal lobunun ön üst orta kısmının ve her iki lobun dış korkelsinin orta hatta yakın bölümlerini besler. ACA Willis poligonunu oluşturan arterlerden biridir ve önde anterior komünikan arter ile her iki ACA bağlantı halindedir.

ACA Infarktı nedir?

Beyindeki parietal lobların superior-medial kısmının çoğunu ve frontal lobların bir kısmını besler. Beyin sürekli oksijen ve besine ihtiyaç duyar, bu nedenle kan dolaşımı hayati önemdedir. ACA enfarktı bu damarın pıhtı nedeniyle tıkanması ve dolaşımının bozulmasını ifade eder.

Testnet nedir nasıl yapılır?

Kısacası Testnet , bir projenin yada ağın ana aktif role geçmeden önceki tüm hataları, fonksiyonları, ağın yoğunluğunu ve oluşabilecek sorunları test etmek için kullandığı test ağıdır. Testnet ağında kullanılan tokenler, kripto varlıklarda test amaçlıdır. Herhangi bir maddi değeri yoktur.

Mir coin nedir?

MIR, "gerçek dünya varlıklarının fiyatını takip eden, birbirleriyle takas edilebilir varlıkların oluşturulmasına imkân tanıyan" Mirror Protocol'ü yöneten bir Ethereum token'ıdır. Proje, gerçek varlıkların "sentetik" versiyonlarını yayınlayarak 7 gün 24 saat hisse senedi takasına imkân tanımayı amaçlamaktadır.

Meme Coinler nedir?

Bir internet miminden (meme) esinlenerek yaratılan kripto para birimleri “meme token” ya da “meme coin” olarak anılır. İnternet mimleri, sosyal medya platformlarında viral haline gelen resim, video, kelime ya da cümlelere verilen genel bir isimdir.

FET kaç adet var?

Dolaşımda Kaç Fetch.ai (FET) Coin Var? Maksimum arzı 1.152.997.575 olan Fetch.ai (FET) tokenin, Şubat 2021 itibarıyla dolaşımdaki miktarı 746.113.681 seviyesindeydi.

Shiba ne kadar?

Shiba Inu bugünkü fiyatı ₺0.000282 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺4,703,489,023 TRY.

Chz ne kadar?

1 Chiliz (CHZ) fiyatı, anlık olarak 3,309 TL ve 0,10716 USD'ye karşılık gelmektedir. Chiliz (CHZ) son 24 saat içerisinde %3,42, son bir haftada %6,49 oranında değişmiştir.